3DEXPERIENCE של דאסו סיסטמס יצרה את המטבח הוירטואלי הראשון בעולם לקייטרינג אווירי

מאת יחיאל ינאי       פורסם: 2.9.2019
לראשונה בעולם, פלטפורמת ה- 3DEXPERIENCE של דאסו סיסטמס תיושם בתחום הקייטרינג האווירי באמצעות שת״פ עם SATS , ספקית שירותי ה- gateway והחברה המובילה באסיה במתן פתרונות מזון. בעידן שבו חברות התעופה מדווחות על גידול חד במספר הנוסעים, SATS בחרה בדאסו סיסטמס כשותפה טכנולוגית שתסייע לה לזהות דרכים חדשות על מנת להגביר את היעילות ולמזער את בזבוז המזון.
SATS השתמשה בפלטפורמת DEXPERIENCE3 של דאסו סיסטמס בענן כדי ליצור תאום דיגיטלי תלת ממדי של מטבח וירטואלי כדי לבצע תכנון טוב יותר של המשאבים. באופן זה ניתן לשפר את תכנון ותזמון הייצור, למנוע צווארי בקבוק, לשפר את הפרודוקטיביות ולהפחית את בזבוז המזון. SATS גם מסוגלת לחזות טוב יותר את השימוש במרכיבים השונים בייצור המזון שלה כדי להפחית את בזבוז המזון.

המטבח הוירטואלי של SATS משלב את כל המידע ונתוני התהליכים בסביבה וירטואלית תלת ממדית אחת כדי להבטיח עקביות, מה שמאפשר למנהלי התפעול של המתקן להגיב במהירות וביעילות רבה יותר למצבים משתנים. המטבח הוירטואלי משמש גם כסביבת עבודה שיתופית המטפחת חדשנות חברתית ומגדילה את הפרודוקטיביות, כאשר יש באפשרותם של העובדים להתעדכן לגבי פעולות המתבצעות במוצר בזמן אמת ולחלוק ידע.

מסביר אלברט פוזוהרננדז, סמנכ"ל דיגיטל ראשי ב-SATS: "השימוש בטכנולוגיית תאומים דיגיטליים מסייע ל- SATS לדמות תרחישי ייצור ותהליכי בישול שונים כדי לייעל את המשאבים במטבחים שלנו. בחרנו בדאסוסיסטמס בגלל כלי ההדמיה התלת מימדיים וניהול הנתונים רב העוצמה שלה המאפשרים לנו לקבל החלטות עסקיות מושכלות ומבוססות נתונים על מנת שנוכל לתמוך בלקוחותינו בצורה הטובה ביותר ולאורך זמן".

מוסיף גיום ונדרוקס, מנכ"ל  DELMIA, דאסוסיסטמס. "זאת למעשה הפעם הראשונה שמתבצעת פריסה של פלטפורמת ה- 3DEXPERIENCE בייצור קייטרינג אווירי בטיסה. SATS יכולים לייעל את המשאבים על ידי מיפוי המודל הוירטואלי לתהליכים הפיזיים של פעולות הקייטרינג שלהם בטיסה ובכך לייצר מודלים דינמיים, הדמיות וניתוחים של כל מחזור החיים של הייצור. הפתרונות שלנו כבר הראו שיפור בביצועי המסירה בזמן לשירותי קייטרינג אוויריים בשיעור של עד 99.5%".

למידע נוסף על יישומי DELMIA של Dassault Systèmes לחץ כאן